De landelijke training
aandachtsfunctionaris huiselijk geweld
en kindermishandeling

Harten3 heeft vele jaren met veel plezier de training Aandachtsfunctionaris van de LVAK (Landelijke Vakgroep Aanpak Kindermishandeling) in eigen beheer verzorgd.  Wij blijven als trainers aangesloten bij de LVAK en zullen de  trainingen ook uitvoeren in opdracht van de LVAK . Voor meer informatie over de trainingen, de data en inschrijvingen kunt u terecht bij de LVAK: www.lvak.nl.

 

De landelijke training aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling voor beroepskrachten 

Deze training wordt als in-company training aangeboden, data worden in overleg met u vastgesteld. Meer informatie over de training kunt u vinden onder het kopje ‘trainingen’, training voor beroepskrachten.

De training wordt ook in 2018 aangeboden met (gedeeltelijke) subsidie van de Gemeente Rotterdam. Om voor de subsidie in aanmerking te komen dient uw organisaties gevestigd te zijn in Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Ridderkerk, Pernis, Rozenburg, Hoek van Holland of Rotterdam. Met ingang van 2017 wordt een gedifferentieerde eigen bijdrage gehanteerd. Wij informeren u graag over wat dit voor u betekent en over de voorwaarden voor het in aanmerking komen van de subsidie.

dagdeel 1. “Signaleren bij een vermoeden van huiselijk geweld en kindermishandeling”
dagdeel 2. “Handelen naar de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling”
dagdeel 3. “Communiceren over vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling“

Data open inschrijving alleen voor organisaties die in aanmerking komen voor de gesubsidieerde training:
Dagdeel 1  vindt plaats op 23 mei 2018 (ochtend)
Dagdeel 2 en 3 vindt plaats op 29 mei 2018 (ochtend en middag)

klik hier om direct aan te melden

 

Wilt u weten of er andere mogelijkheden zijn, of wilt u een in-company training voor beroepskrachten? Wij denken graag met u mee.