De landelijke training
aandachtsfunctionaris huiselijk geweld
en kindermishandeling

Harten3 voert trainingen Aandachtsfunctionaris uit in opdracht van de LVAK .
Voor meer informatie over de trainingen, de data en inschrijvingen kunt u terecht bij de LVAK: www.lvak.nl.

Voor de gemeente Rotterdam organiseert Harten3 in opdracht van de LVAK in 2019 enkele trainingen voor de training aandachtsfunctionaris, zowel in company trainingen als open inschrijvingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De training wordt  aangeboden met een bijdrage van de Gemeente Rotterdam. Om hiervoor in aanmerking te komen dient uw organisaties gevestigd te zijn in Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Ridderkerk, Pernis, Rozenburg, Hoek van Holland of Rotterdam. Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden.

 

De landelijke training aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling voor beroepskrachten 

Deze training van 3 dagdelen (9 uur) wordt als in-company training aangeboden, data worden in overleg met u vastgesteld. Meer informatie over de training kunt u vinden onder het kopje ‘trainingen’, training voor beroepskrachten.

De training wordt ook in 2019 aangeboden met (gedeeltelijke) subsidie van de Gemeente Rotterdam. Om voor de subsidie in aanmerking te komen dient uw organisaties gevestigd te zijn in Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Ridderkerk, Pernis, Rozenburg, Hoek van Holland of Rotterdam. Met ingang van 2017 wordt een gedifferentieerde eigen bijdrage gehanteerd. Wij informeren u graag over wat dit voor u betekent en over de voorwaarden voor het in aanmerking komen van de subsidie.

dagdeel 1. “Signaleren bij een vermoeden van huiselijk geweld en kindermishandeling”
dagdeel 2. “Handelen naar de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling”
dagdeel 3. “Communiceren over vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling“

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw medewerkers te trainen?
Wij denken graag met u mee.

Bel met Irene de Heer, tel. 06 30798751 of Gerda Roos, tel. 06 24231020 of
stuurt u een mail naar info@harten3.com